Megyeri Gyöngyi

Megyeri Gyöngyi

1971-ben születtem Sopronban. Természet, zene és mozgás iránt érdeklődő, vidám gyermek voltam. Szüleimtől sok szépet és jót kaptam, s igyekszem ezt tovább adni munkám kapcsán.

Négy gyermek édesanyja vagyok, ők Máté, Dominika, Donát, Zoárd.

Én sem fiatalon döntöttem úgy, hogy a természetgyógyászatot választom hivatásomnak, de mindig vonzottak a természetes gyógymódok. 2012 óta foglalkozom craniosacralis kezeléssel, nagy örömmel és hivatástudattal végzem munkámat, mert pácienseim visszajelzései alapján a kezelést követően beindulnak a testük öngyógyító folyamatai és javul immunrendszerük működése. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, hogy minél nagyobb jártasságot szerezzek e területen.

Célom, hogy pácienseim gyógyulását és életminőségének javítását elősegítsem, mert sok esetben diagnosztikai eszközök ( labor, röntgen) még nem jelez eltérést, de ez a típusú kezelés már segítheti a kezdeti tünetek megszűnését. Szeretettel várok minden gyógyulni vágyó kedves vendéget!

Köszönettel tartozom a családomnak, az Upledger Institute Hungary munkatársainak, Fekete Szabolcsnak és Nyerjákné Sári Rózának, akik ebben a munkámban támogatnak.

Hitvallásom: „ a testünk tudja a legjobban, mire van szüksége”

Munkatársak