Physiopoint Gyógyközpont

Gyógyközpontunk 2012-ben alakult. 2016 novembere óta kibővült szolgáltatási körrel várjuk kedves vendégeinket Sopronban a Várkerület 77. sz. alatt a II. emeleten.

Célunk, hogy a mozgásszervi problémával rendelkező páciensek minden olyan szolgáltatást egy helyen megtaláljanak, amely a gyógyulásukat elősegíti. 

Rendelőnkben reumatológiai szakorvosi rendelés áll betegeink rendelkezésére. Kezeléseinket sokéves tapasztalattal rendelkező gyógytornászok, gyógymasszőrök és terapeuták végzik.

A gyógyközponton belül állandó pszichológiai szakrendelés is folyik.

A vizsgálatok és a kezelések alkalmával mindig a pácienseinket helyezzük a középpontba. Sokéves tapasztalaton alapuló sikeres módszereinkkel személyre szabottan alakítjuk ki kezeléseink menetét.

A mozgásszervi betegeken kívül a nyiroködémás pácienseket is sok szertetettel várjuk. A gyógytorna és a manuálterápia kiegészítéséül, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, egyéni és csoportos torna foglalkozásokat tartunk.


Forduljon hozzánk bizalommal!

Physiopoint Sopron

Valódi elhivatottság csak akkor sarjad, ha csupán egyetlen vágyunk van, és belehalunk, ha nem sikerülne elérnünk. Coelho