Physiopoint Gyógyközpont

Gyógyközpontunk 2012-ben alakult. 2016 novembere óta kibővült szolgáltatási körrel várjuk kedves vendégeinket Sopronban a Várkerület 77. sz. alatt a II. emeleten.

Célunk, hogy a mozgásszervi problémával rendelkező páciensek minden olyan szolgáltatást egy helyen megtaláljanak, amely a gyógyulásukat elősegíti. 

Rendelőnkben reumatológiai szakorvosi rendelés áll betegeink rendelkezésére. Kezeléseinket sokéves tapasztalattal rendelkező gyógytornászok, gyógymasszőrök és terapeuták végzik.

A gyógyközponton belül állandó pszichológiai szakrendelés is folyik.

A vizsgálatok és a kezelések alkalmával mindig a pácienseinket helyezzük a középpontba. Sokéves tapasztalaton alapuló sikeres módszereinkkel személyre szabottan alakítjuk ki kezeléseink menetét.

A mozgásszervi betegeken kívül a nyiroködémás pácienseket is sok szertetettel várjuk. A gyógytorna és a manuálterápia kiegészítéséül, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, egyéni és csoportos torna foglalkozásokat tartunk.


Forduljon hozzánk bizalommal!

Physiopoint Sopron

Valódi elhivatottság csak akkor sarjad, ha csupán egyetlen vágyunk van, és belehalunk, ha nem sikerülne elérnünk. Coelho

Szolgáltatásaink

Manuálterápia

Manuálterápia

A mozgásszervi megbetegedések egyik hatékony kezelési lehetősége a manuálterápia. Az eljárások közé tartozik minden kézzel végzett beavatkozás. Rendelőnkben a klasszikus manuálterápián kívül a lágyrészek, izmok kezelésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az izomzat és a kötőszövet lazítása után korrigáljuk csak az ízületeket.

Manuálterápia részletek
Gyógytorna

Gyógytorna

Rendelőnkben egyéni és csoportos gyógytorna foglalkozások vannak. A gyógytorna kiegészíti a manuálterápiás kezeléseket. A manuális terápiák hatásának hosszú távú fenntartásának érdekében a gyógytorna kezelésekre mindenképpen szükség van.

Gyógytorna részletek
Gyógymasszázs

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a manuálterápia és a gyógytorna egymást segítő és egymás hatását erősítő kezelési módszerek. A masszázs során masszőreink olyan technikákat alkalmaznak, amelyek elősegítik a szövetek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat.

Gyógymasszázs részletek
Orvosi szakrendelés

Orvosi szakrendelés

Gyógyközpontunkban reumatológiai szakrendelés áll pácienseink rendelkezésére.

Orvosi szakrendelés részletek
Pszichológia

Pszichológia

A mozsgásszervi panaszok gyógyítása sokszor együtt jár a pszichés folyamataink megértésével és megfelelő kezelésével. Gyógyulni vágyó kedves vendégeinknek pszichológiai szakrendelésünkön magasszintű szakmai munka keretében nyílik erre lehetősége.

Pszichológia részletek
Craniosacralis terápia

Craniosacralis terápia

A craniosacralis terápia nemzetközileg is elfogadott szelid gyógymód a testi - lelki - érzelmi kiegyensúlyozottságért , mely általánosan javítja az életminőséget. Müködési elmélete szerint, testünk pontosan tudja, hogy gyógyítsa meg magát. A terepeuta feladata elősegíteni ezeket az öngyógyító folyamatokat. A kezelés nagyon finom mozdulatokkal, gyengéden történik. Mélyen és sokoldalúan ható módszer, a szervezet természetes hullámait és ritmusát követve. Ezáltal a szervezet öngyógyító képességét aktiválja és a kezelést követően testünkben és lelkünkben érezhetjük a pozitív változásokat.

Craniosacralis terápia részletek
Viszcerális manipuláció

Viszcerális manipuláció

Speciális kezelésünket elsősorban emésztési, húgyúti szervek megbetegedésében szenvedő pácienseinknek ajánljuk. Manuális terápia, amely gyengéd kézi erőt használ, ezzel támogatva a zsigerek, kötőszövetek normál mobilitását és szöveti mozgását.

Viszcerális manipuláció részletek