Szolgáltatásaink

Manuálterápia

Manuálterápia

A mozgásszervi megbetegedések egyik hatékony kezelési lehetősége a manuálterápia. Az eljárások közé tartozik minden kézzel végzett beavatkozás. Rendelőnkben a klasszikus manuálterápián kívül a lágyrészek, izmok kezelésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az izomzat és a kötőszövet lazítása után korrigáljuk csak az ízületeket.

Manuálterápia részletek
Gyógytorna

Gyógytorna

Rendelőnkben egyéni és csoportos gyógytorna foglalkozások vannak. A gyógytorna kiegészíti a manuálterápiás kezeléseket. A manuális terápiák hatásának hosszú távú fenntartásának érdekében a gyógytorna kezelésekre mindenképpen szükség van.

Gyógytorna részletek
Gyógymasszázs

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a manuálterápia és a gyógytorna egymást segítő és egymás hatását erősítő kezelési módszerek. A masszázs során masszőreink olyan technikákat alkalmaznak, amelyek elősegítik a szövetek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat.

Gyógymasszázs részletek
Orvosi szakrendelés

Orvosi szakrendelés

Gyógyközpontunkban a következő szakorvosi rendelések állnak pácienseink rendelkezésére: ortopédia, reumatológia és neurológia.

Orvosi szakrendelés részletek
Pszichológia

Pszichológia

Bevezető

Pszichológia részletek
Craniosacralis terápia és életmód tanácsadás

Craniosacralis terápia és életmód tanácsadás

Bevezető

Craniosacralis terápia és életmód tanácsadás részletek